.

Yaz Okulu Duyurusu!

23.06.2021

• Yaz Okulunda Klinik Uygulama dersleri (I-II-III-IV-V) ve sınavları yüz yüze; öğretim planındaki diğer zorunlu dersler (VEHİP hariç) ise, açılması halinde uzaktan eğitim yöntemiyle (UZEM) yapılacaktır.

Klinik Uygulama derslerinin Anabilim Dalı dağılımı:

Klinik Uygulama I (İç Hastalıkları, Cerrahi )

Klinik Uygulama II-II-IV (İç Hastalıkları, Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji)

Klinik Uygulama V (İç Hastalıkları, Cerrahi, Doğum ve Jinekoloji, Dölerme ve Suni Tohumlama)

• Üniversitemiz yaz okulunda ders alacak misafir öğrencilerden onaylı içerik talep edilmemektedir. Kendi üniversitesinde dersin kabul olmama durumunda sorumluluk öğrenciye aittir. Bu nedenle misafir öğrencilerin, derslere kayıt olmadan önce Üniversitesinden onay almaları yararlarına olacaktır.
  • Üniversitesi tarafından ders içeriği istenilenler, ilgili ders içerik çıktılarını Üniversitemiz web ana sayfasındaki AKTS linki altında bulunan “AKTS Bilgi Paketi”nden alabilirler.
  • Öğrencilerin devamını sağlamaları için, yüz yüze uygulama derslerinin %80 ine katılım ile; canlı ve/veya kayıttan toplam ders süresinin en az %70 ini izlemeleri halinde devam şartını yerine getirmiş sayılırlar.
  • Başarı notu hesaplanmasında Fakültemizde mutlak değerlendirme sistemi esasları uygulanır.
  •  2021 yılı yaz okulundan yüz yüze eğitim alacak Fakültemiz öğrencileri hariç, uzaktan eğitim yöntemiyle ders alacak olan öğrenciler, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda zorunlu yaz stajına gitseler dahi yaz okulundan ders alabilirler.
  • Yaz Okulu ile ilgili gerekli tüm duyurular ve yapılacak işlemler, Rektörlük web sayfasının "Duyurular" sekmesinden takip edilebilir.

ÖNEMLİ NOT: Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 24. Maddesi uyarınca,  Ders Başarı Notu Değerlendirme ve Harf Notu Tablosu aşağıdaki dosyada belirtilmiştir.

DUYURULAR/HABERLER

• Ortak Seçmeli Ders (OSD) Programı_2023/2024/Bahar | 13.02.2024
  • 2023-2024 Bahar Dönemi Mazeret Sınav Programı | 19.04.2024
  • 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı | 09.02.2024