Fakültemiz Et ve Süt Sektörü İle Buluştu.

Fakültemiz Stratejik Planlama çalışmaları çerçevesinde II. İhtiyaç Analiz Toplantısını , Burdur'da faaliyet gösteren et ve süt sektörü ile gerçekleştirdi.

Toplantıya Fakültemizi temsilen Dekan Prof. Dr. Hakan ÖNER, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Zafer ÖZYILDIZ ve Yrd. Doç. Dr. Afşin KÖKER, Fakülte Stratejik Planlama Komisyonu, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ile Burdur Et ve Süt Sektör temsilcileri katıldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, Fakültemiz hakkında genel bir bilgilendirme yaptıktan sonra, sektörle Fakültenin entegrasyonunun öneminden bahsetti. Daha sonra sektör temsilcileri mevcut sorunlarından bahsederek, Fakülte ile birlikte bu sorunların çözümünde işbirliğinin sektöre yarar getireceğini ve bu işbirliğinin sürdürülmesi için karşılıklı adımlar atılması gerektiğini vurguladılar. Sektör temsilcileri, bu konuda Veteriner Fakültesi'nin göstermiş olduğu ilgi ve duyarlılıktan dolayı Fakülte Yönetimine ve öğretim üyelerimize teşekkür ettiler.

Son olarak Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hakan ÖNER, bu toplantıların devam edeceğini ve Fakültemizin sorunları çözebilen, ulusal düzeyde, başta Burdur olmak üzere, ülke hayvancılığına katkı sağlayan bir kurum olmayı hedeflediklerini söyleyerek toplantı sona erdi. 




DUYURU İLE İLGİLİ RESİMLER
 
DİĞER DUYURULAR
20-11-2017
15-11-2017
01-11-2017
31-10-2017
16-10-2017
16-10-2017
16-10-2017
16-10-2017
16-10-2017
02-10-2017
Tüm Duyurular