.

2020 Yaz Okulu Duyurusu

30.06.2020

Öğrencilerin Dikkatine!

·      Öğrenciler, daha önce aldıkları derslerine devam şartını sağlamış olsalar dahi yaz okulunda aldıkları derslere devam etmek zorundadır.

·      Öğrencilerin dersin devam şartını sağlaması için dersin teorik kısmının %70’ine, uygulamanın %80’ine katılım sağlaması esastır.

·      Öğrenciler canlı ve/veya kayıttan toplam ders süresinin en az %70’ini izlemeleri halinde devam şartını yerine getirmiş sayılırlar.

·      Öğrencilerin devam ve devamsızlıkları dönem sonu Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından raporlanacaktır. Yaz okulunda devam şartını sağlamayan öğrenci ilgili dersin final sınavına giremez.

·      Yaz okulunda açılan dersler için en az bir arasınav ve yaz okulu sonu (Final) sınavı yapılır. Arasınava katılmayan öğrenci, ilgili dersin final sınavına giremez.

·      Yaz okulunda mazeret ve bütünleme sınavı yapılmaz.

·      Döneminde veya yaz okulunda devam şartını sağlayamayan veya yaz okulunda başarısız olan öğrenci o dersin tek ders sınavına katılamaz.

Not:

- Uzaktan eğitimle ilgili tüm teknik alt yapıdan öğrenci sorumludur.

- 2018 Yılı ve sonrası üniversite girişli öğrenciler, Fakültemiz 1. ve 2. Sınıf derslerine kayıt yaptırdıkları takdirde, sınav değerlendirmeleri mutlak değerlendirme üzerinden hesaplanacaktır. 2018 yılı öncesi girişli öğrenciler ise, bağıl değerlendirmeye tabi tutulacaklardır.

- Yaz Okulu ile ilgili detaylı bilgilere Üniversitemizin "https://www.mehmetakif.edu.tr/duyuru/7271/2020-yaz-okulu-duyurusu" link adresinden ulaşılabilir.

DUYURULAR/HABERLER

• Ortak Seçmeli Ders (OSD) Programı_2023/2024/Bahar | 13.02.2024
  • 2023-2024 Bahar Dönemi Mazeret Sınav Programı | 19.04.2024
  • 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı | 09.02.2024